Liam Davies otteli hienosti, Ayala ei kyennyt vastaamaan Davisin taitoon ja tahtoon.

BBBofC British Middle
Nathan Heaney 18-0-0 VS Brad Pauls 18-1-0
Voittaja:
Ratkaisematon

Tiukka matsi ja kova. Itse näin Heaneyn niukkana voittajana. Pauls otti loppukiriä, mutta hän antoi ehkä sittenkin liikaa siimaa liikkuvalle ja hankalan oloisella rytmillä ottelevalle Heaneylle.

Mestari Nathan Heaney säilytti asemansa ratkaisematoman turvin.

Heavy
Joe Joyce 15-2-0 VS Kash Ali 21-2-0
Voittaja:
Joe Joyce KO 10

Joyce nousi kehään uransa raskaimmassa kunnossa. Iso, mutta hidas hän on ja mikä pahinta; Ali osui oikeallaan ja myös vasemmalla yläkoukulla aina kun halusi lyödä.
Joyce ei torju, eikä väistä.

Ikävä kyllä Ali ei montaakaan iskua erässä saaanut aikaiseksi.

super middle
Zach Parker 23-1-0 VS Tyron Zeuge 27-1-1
Voittaja:
Zach Parker PST 98-91, 96-94 ja 97-92, (Parker otti luvut erä 2)

WBO Inter-Continental Super Bantam (vacant)
Dennis McCann 14-0-1 VS Brad Strand 11-0-0
Voittaja:
Dennis McCann PST 116-111, 116-112, 118-111,Strand luvulla erä 2.

BBBofC English Welter (vacant)
WBO European Welter
Eithan James 12-0-0 VS Owen Cooper 9-0-0
Voittaja:
Owen Cooper RTD 9(Jamesin avustaja luovutti)

Pitkänhuiskea Northamptonin Eithan James kärsi tappion Worcesterin Owen Cooperille.
James otti luvut eka erässä.

James jännitti kovasti ottelun alkuerissä..virheet tunnetusti kertaantuvat kun jännitys on tapissa.
Cooper osui kovan etukäden yläkoukun ja vasurina pääosin otellut James putosi kanveesille. Hän selvisi jatkoon, mutta otteleminen ei ottanut kulkeakseen.

James otteli varsin pystyssa asennossa, ikävästi leuka ylhäällä ja kädet liian alhaalla. Kaiken pahan lisänä hän siirsi oikeaa, eli vasurina oteltaessa etummaista kättään eteenpäin avaten itseään entistä enemmän yrittäessään suojautua ja siitä Cooperin kajautteli vasenta koukkuaan perille.

Cooper osui läpi ottelun varsin helposti pidempään Cooperiin. Myös kova oikea suora pamahteli perille jatkuvasti, lisänä James yritti hyökätä ilman hämäyksiä ja oikeastaan asteli suoraan Cooperin iskujen eteen.

Aika pahasti James otti osumaa, horjahteli useammin kuin kerran kovien osumien seurauksena.

Hän yritti otteli ajoittain myös oikea kätisenä, mutta nyt löytyi kesyttäjä Jamesille.

James oli sitkeä ja hyväkuntoinen, mutta tekniikkavirheet toivat nyt suurta etua Cooperille.
Avustaja keskeytti lopulta ottelun..

Eithan James oli rankattuna WBO #12, mutta tälläkertaa hän kohtasi parempansa. Aina ei ole hyvä päivä ja nyt se näkyi suosikki Jamesin tekemisessä

WBC International Super Light
Pierce O’Leary 13-0-0 VS Hovhannes Martirosyan 16-0-0
Voittaja:
Pierce O’Leary KO 9

Dublinin väkivahva, 24 -vuotias Pierce O’Leary otti upean voiton.

Belgian Martirosyan otti luvut erässä yksi, O’Learyn vasen yläkoukku osui hyvin.

Martirosyan selvisi aika nopeasti jaloilleen ja jatkoi taistealu. 10-8 erä alkuun.
Toisenkin erän vei lyhyempi, mutta todella riskin oloinen O’Leary. Hänelle tuli haava oikeaan silmäkulmaan, mutta se ei näyttänyt miestä vaivaavan.

Ottelu jatkui suht tasaisena, viiden erän jälkeen O’Leary oli parin pisteen etumatkalla.
Erässä kuusi myös Martirosyanin silmäkulma oli auki, erässä seitsemän O’Learylla oli haavat molemmissa silmäkulmissa.

Erässä 7 O’Leary kajauttu jälleen vasemman yläkoukun perille, mutta Martirosyan esitti vastineena tarkkaan oikeaa suoraa. Tasaisissa merkeissä edetään, Martirosyan kiristää selvästi.

Erässä yhdeksän Martirosyan putoaa jälleen, kova vasen yläkoukku löytää tiensä perille ja ottelu päättyy KO 9.

Martirosyanin paras ase läpi ottelun oli tarkka oikea suora, kun taas O’Learyn vahvimmat iskut olivat vasen yläkoukku ja oikea suora.
O’Leary osui lopulta paremmin ja kovaa, oli aktiivisempi, joten näin hänen olevan kolmen pisteen etumatkalla ratkaisuhetkellä.

O’Leary oli hyvässä kunnossa ja vahva iskijä. Vaikutti siltä, että mies ei edes hengästy vaikka vautia oli mukavasti.
O’Leary hyökkäili ajoittain hienosti, han ajoi sisään ikääkuin oikealta etuviistoon lyöden läheltä kovia koukkujaan. O’Leary esitti hyvää liikkumista, ainut ongelma oli ehkä hieman vähille jäänyt jabin käyttö ja oikean etäisyyden löytäminen.
Hyvä ottelu kaikenkaikkiaan. Sitkeä ja kova oli myös Hovhannes Martirosyan, jolla kirjattiin nyt uran eka tappio.

light heavy
Ezra Taylor 7-0-0 VS Prince Oko Nartey 11-2-0
Voittaja:
Ezra Taylor TKO 4

Sat 16, Mar – The Cosmopolitan of Las Vegas, Chelsea Ballroom, Las Vegas
Oscar De La Hoya (Golden Boy Promotions)

WBA / IBF lightweight title eliminator
William Zepeda Segura 29-0-0 VS Maxi Hughes 26-6-2
Voittaja:
William Zepeda Segura, Hughesin avustaja luovuttaa ottelun RTD5

WBA #1, WBC #1, WBO #3, IBF #6 William “El Camar”n” Zepeda (30-0, 26 KOs) laittoi kaasun pohjaan alusta alkaen, tehden IBF #4, WBA #5, WBC #6, WBO #14 Maxi “Maximus” Hughesista (26-7-2, 5 KOs) täysin aseettoman.

Zepeda prässäsi voimakkaasti heittäen ilmoille valtavan määrän iskuja, myös kovia.
Hughes mureni erä erältä, en tiedä, että kuka tuohon Zepedan vauhtiin ja kovuuteen kykenee sitten vastaamaan. keskimäärin sata iskua erässä, sekaan kovia skodeja ja osumia sataa sekä päähän että vartaloon.

Maxi Hughesin puolisokin oli kauhuissaan yleisön joukossa, niin kovaan kyytiin Maxi nyt joutui. Hughesin avustajat keskeyttivät ottelun erän neljä jälkeen ja hyvä niin. Hughes otti erässä kolme kovia tällejä, ilmatkin taisivat karata, mutta hän selvisi pystyssä horjuvana.
Hurja mies on Meksikon William Zepeda Segura ,tuohon kyytiin on vaikea päästä.
Hughes yritti alkuun lyödä sekaan, mutta kun avaat paketin niin kyyti vain kylmenee. Hughesilla ei ollut pienintäkään mahdollisuutta selvitä pidemmällä.

ps. Zapeda Calls Out Shakur Stevenson!

Light
Floyd Schofield 16-0-0 VS Esteuri Suero 13-1-0

WBA#4 Floyd “Kid Austin” Schofield (17-0, 12-KOs) otti voiton jälleen. Nyt tuomari diskasi erässä 5 jatkuvasti sääntöjä rikkoneen Esteuri “El Puma” Sueron (13-2, 10 KOs).

Suero puski, painoi hankalla naamasta, kuten myös iski liian alas..

Harmi, että hän lähti rikkomaan, sillä Suero ei ollut huono, epäpuhdas kyllä, mutta osui hän ihan virallisiakin osumia hyvin.

Schofield ottelua hallitsi, hän on varsin sähäkästi isekevä ja hyvin liikkuva, hän ottelee sujuvasti kumpi kylki edellä tahansa