Tuloksia Kirkkonummelta 11.3.2023, Elite Boxing:

Ylempi keskisarja, 6 erää
Anton Embulaev vs Cvintilian Lisii
Voittaja:

Anton Embulaev Luovutus voitto erän 3 jälkeen

Embulaevilta hyvää tekemistä, vasen suora, terävä liike ja hyvä silmä riisuivat Lisiin aseista. Jokunen kovaa osuma sieltä Lisiiltäkin tuli, perille tulleet osumat lähinnä Embulaevin huolimattomuutta..mutta niistä ei koitunut suurempaa ongelmaa.

Alempi raskassarja, 6 erää
Niklas Räsänen VS Radoslav Mitev
Voittaja:

Niklas Räsänen KO 1

Mukava oli nähdä Niklas tositoimissa, ikävä kyllä tästä ei ottelua tullu, eikä edes päivän kunnosta juuri tietoa irronnut. Aika tanakan oloinen Mitev loukkasi jalkansa erä 1..tms ja otti luvut kymppiin.

Cruiseri on aika iso painoluokka Niklakselle, vaikka mies onkin täyttä lihasta..sarjaa alemmas raskaaseen keskisarjaan on tästä kuitenkin matkaa reilut 10 -kiloa..joten kaukana on sekin painoluokka. Seurataan miten 36 -vuotiaan Räsäsen ura tästä jatkuu.

Ylempi keskisarja, 4 erää
Ilari Kujala VS Agris Pastars
Voittaja:

Ilari Kujala PST 39-37, 40-36, 40-36

Kujalan debyttiiä ammattikehiin odottelin jo vuosia sitten, mutta vieläkään ei ole liian myöhäistä. Kujala kypsytti debyytissaan riskinoloisen Latvian Pastarsin taidollaan, hyvän liikkeen ja vastaiskujen turvin. Alkuun vaikutti, että Pastars saattaa olla hyvinkin vaarallinen, mutta Kujala otti liikettä avuksi ja se vaikeutti Pastarsin tekemistä. Moni nimittäin saattaa iskeä hurjankin kovaa paikaltaan, mutta liikkuvaan maaliin iskeminen vaatii jo taitoa, ajoistusta ja edistyneempää tekniikkaa, kuin Pastars kykeni tarjomaan.

Hyvä matsi, illan parasta antia toistaiseksi. Myös vastustaja oli sopiva debyyttiin, sen verran vaarallinen, että piti kuitenkin olla varuillaan. Kujalan otteita jään odottamaan mielenkiinnolla.

Ylempi keskisarja, 6 erää
Topias Lepo VS Evghenii Shabazov
Voittaja:

Topias Lepo PST 60-54

Lepo vei jokaisen erän helposti. Hänelle olisi suonut huomattavasti tasokkaampaa vastustajaa. No, kokemusta nahkasäkin lyömisestä tuli, en tiedä, että pitääkö olla huolissaan siitä, että ihmis-säkki Shabazoviin ei jäännyt jälkeäkään?

Topias on nopea ja taitava, ehkä hän voisi kohdata vaikkapa Ivan Perälän SM -ottelussa? Miehet lienee samaa kokoluokkaa. SM -ottelut ovat aina kiinnostavia.

Raskassarja 4 erää
Keni Aliu VS Milen Paunov
Voittaja:

Keni Aliu PST

Keni Aliu vei joikaisen erän nimiinsä.

Hieman oli alkuun yliyrityksen näköistä toimintaa, mutta hyvin Keni lopulta otteli. Päättäväinen ja rohkea esitys, vastassa ollut Paunov oli hidas, mutta kuitenkin vaarallisen oloinen hetkittäin.

Aliu lyö iskunsa mielestäni liiankin usein hieman pystystä asennosta, asento säilyy osaltaan myös vartaloiskuissa..se taas saattaa aiheuttaa sitä, että osa skodesta tulee enemmän käden voimalla, kuin jalan päältä ja vartalon kierrosta.

Upea voitto debyytistä on tosiasia, tästä on Kenin hieno jatkaa, painot cruiseriin ja lisää kokemusta alle..siitä ne ottelutkin kovenee takuuvarmasti..jos tähtäin Euroopan huipulla on.

Jokunen kuva voittajista Facen puolelta