Uutiset

Leveli Fight Night ottelupäivä!

Nico Giansantin järjestämä Leveli Fight Night V -tapahtuma isketään lauantaina 8.6. klo 17.30 alkaen Helsingin Urheilutalolla.

Kaiken kaikkiaan 11 ottelua sisältävä kamppailulajitapahtuma alkaa Super Hulk -turnauksen kahdella välieräottelulla, jotka käydään JP Oksasen ja Anssi Heiskarin sekä Juho Savolaisen ja Magamed Gadievin välillä.

Sen jälkeen nähdään kaksi yksittäistä show boxing -ottelua Joona Haaralan ja Samuel Rintalan sekä Makwan Azarin ja Henri Hännisen välillä. Thainyrkkeilyn ammattilaisotteluissa kohtaavat Hussein Yusuf ja Matti Lahti sekä Sami Ratilainen ja Niko Salonen.

Illan ammattinyrkkeilyosuus on määrä alkaa viimeistään klo 20.15. Ensin nähdään 4-eräiseksi suunniteltu raskaansarjan kamppailu, jossa iskevät vastakkain Norjan 202-senttinen Brage Hansen Lange (1-0, 1 KO) sekä Georgian 197-senttinen Giorgi Tamazashvili (3-11-1, 3 KO). Kumpikin urheilija heilautti vaa´an lukemat reilusti yli 100 kilon, sillä Langen kohdalla vaaka näytti 110,5kg ja Tamazashvilillä 125,9kg.

Alemman raskassarjan 6-eräisessä BBU International -vyöottelussa kohtaavat Norjan Alexander Martinsen (5-0, 3 KO) ja Viron Madis Hiiet (1-0, 1 KO). Viron kolminkertainen amatöörinyrkkeilymestari aloitti alkujaan thainyrkkeilyn puolelta, mutta on sittemmin siirtynyt menestyksekkäästi nyrkkeilyn puolelle. Hiietin oli määrä otella toukokuussa Kanadassa, mutta sen ottelun peruunnuttua mies sai hyvän valmistautumisen alle Leveli Fight Night -otteluunsa.

Yhdysvalloissa Las Vegasissa useammankin kerran sparrileireillä (mm. ex-maailmanmestari Caleb Plantin sparrarina) vieraillut Alexander ”Iceman” Martinsen on amatöörinä voittanut niin Norjan kuin Pohjoismaidenkin mestaruuden ja haluaa nyt ammattilaisena testata omat rajansa. Kehäottelisiinsa kypsyyttä saanut ja puolustustaan kehittänyttä Martinsenia valmentaa Suomessakin ammattilaisena otellut Alexander Hagen.

Ammattinyrkkeilyotteluiden jälkeen Leveli Fight Night -tapahtumassa isketään Super Hulk -turnauksen finaali. Illan päättävissä kahdessa titteliottelussa isketään upouusista Leveli -tittelivöistä. Ensin Thainyrkkeilyn 67kg sarjassa Tuar Guitor saa vastaansa Marlon Santosin ja illan päättävässä huippumielenkiintoisessa potkunyrkkeilyn alle 100kg K1-ottelussa iskevät vastakkain yksi suomalaisen kamppailu-urheilun meritoituneimpia ottelijoita Daniel Forsberg ja Norjan Trondheimissä asuva Elmin Zivzic. Siinä missä Forsbergin meriittilista (https://turkumuaythai.com/ottelijat/daniel-forsberg/) on kaunista luettavaa, on myös Zivzic osoittanut vaarallisuutensa useassa eri lajissa, ammattinyrkkeily ja paljasnyrkkiottelut mukaan luettuna!

Kaiken kaikkiaan Leveli Fight Night tarjoaa poikkeuksellisen monipuolisen kamppailulajitarjonnan Helsingin Urheilutalolla. Nico Giansantin luotsaamalle promootiolle tyypilliseen tapaan tapahtumassa panostetaan niin show-elementteihin kuin myös tapahtuman some-näkyvyyteen sekä streamaus-tuotantoon.

Kotikatsomoista tapahtumaa onkin mahdollista seurata muun muassa Leveli Median youtube-kanavalla (https://www.youtube.com/watch?v=54f8vOvFk_I). Tapahtumaan on myös ostettavissa paikan päälle lippuja ja vain paikan päällä pääsee aistimaan otteluiden aidon ja syvimmän taisteluhengen.

Leveli Fight Night V – Summer Showdown -tapahtuma Helsingin Urheilutalolla lauantaina 8.6.2024; ovet klo 17.30, ottelut klo 18. Liput alkaen 33 euroa.