Uutiset

Lauttasaaresta jysähtää!

 

Lauttasaaren Vattuniemessä on nousemassa uusi nyrkkeilysukupolvi nyrkkeilylegenda Harri Piitulaisen jalanjäljissä. Tiesitkö että Harri treenasi myös Vattuniemessä? Helsingin Nyrkkeilytalli HNT ry treenaa Lauttasaaressa Firebodyn salilla, jossa on tehty kovasti töitä junnujen parissa useamman vuoden ajan ja nyt tulokset puhuvat puolestaan. Valmentajina toimivat Mauri Cederlöf ja Jari Grönroos, jotka ovat vanhoja nyrkkeilyvelhoja itsekin. 

 

Viime vuonna jo aiemmin nuorten Suomen mestaruudet voittaneet Johannes Suhonen (67 kg) ja Juho Taipale (60 kg) saavuttivat myös miesten sarjassa hopeaa ja Helsingin Nyrkkeilytalli saavutti vuonna 2023 historiansa ensimmäisen miesten SM-kullan, kun Onni Melanen iski mestariksi 57-kiloisten sarjassa. Johannes ja Juho saavuttivat myös menestystä kansainvälisessä Geebee-turnauksessa huhtikuussa, jossa Johannes iski kultaa ja Juho hopeaa. Lisäksi seurasta on kasvamassa uusia innokkaita poikia ja tyttöjä, jotka eivät malta odottaa kehään pääsyä. 

 

Helsingin Nyrkkeilytalli on aloittanut myös omien salikisojen pitämisen Firebodylla ja viime viikonloppuna oli jo Larun skabat IV. Osallistujia oli ennätysmäärä ja omia ottelijoitakin oli 8, joista 6 sai ottelun. Kisat saivat runsaasti kiitosta järjestelyjen onnistumisesta ja huikeasta tunnelmasta. Johannes Suhonen oli aivan liekeissä Juuso Enolaa vastaan ja Johanneksen vahva etummainen suora vei mehut vastustajasta.

Johanneksen kuvan ottanut Päivi Ahola Larun skaboissa 18.5.2024